Home
SOA Services
Onze SOA Services
Onze SOA filosofie
Java services
BI_Services
Actuele Vacatures
Over Nefertiti
Wij over onszelf
Nieuws
Referenties
Contact met ons
Sitemap
Forum

 

Wij helpen bedrijven met het ontwerpen en implementeren van IT architecturen die hun concurrerend vermogen en wendbaarheid enorm verhogen. Deze zijn gebaseerd op het zgn. Service Oriented Architectures principe.
Stel bij uw bedrijf is er de behoefte om diverse diensten door computer programma’s te laten ondersteunen. Voor ieder type dienst is er een programma. Je weet verder dat de diensten binnen uw bedrijf qua inhoud door de jaren heen niet heel veel zullen veranderen maar dat de wijze waarop ze worden gepresenteerd wel aan invloeden van tijd, mode en techniek onderhevig zijn.
Het deel wat niet aan tijd, techniek en mode onderhevig is wordt als aparte IT service aangeboden en  de basis service genoemd. Het deel, wat wel aan tijd, techniek en mode onderhevig wordt hiervan losgekoppeld en kan eenvoudiger, dus goedkoper, worden aangepast.
Het grote voordeel van een dergelijke aanpak is dat de investeringen,die eenmaal zijn gedaan in de basis service, blijven behouden en kunnen worden hergebruikt bij een overstap naar bijv. een grotere of snellere computer. De verzameling van alle diensten die zo zijn beschreven heet een Service Oriented Architecture of kortweg SOA.
Voorheen werd vaak voor iedere bedrijfsbehoefte een nieuw systeem ontworpen. Door de aanpak van Nefercon  worden eerder gedane investeringen weer te gelde gemaakt en dat spreekt  veel bedrijven aan in deze tijd :  "Re activating IT systems" is dan ook onze leus.

De naam van ons bedrijf is ontstaan vanuit een stuk historisch besef en onze filosofie/visie op SOA's. Hier leest u daar meer over.
 

Uw architectuur voor de SOA implementatie: lappendekens van gesloten monolitische silo's
Wij helpen u met het ontwerpen van IT Architecturen die uw concurrerend vermogen en wendbaarheid enorm verhogen. Deze zijn gebaseerd op het zgn. Service Orientented Architectures principe. Uw diensten die niet of weinig aan tijd, techniek of mode onderhevig zijnn worden als aparte IT service aangeboden. Met aan mode en techniek onderhevige deel wordt losgekoppeld en kan zo eenvoudig worden aangepast.
Na de SOA implementatie: een logische herverdeling, goede ontkoppeling tussen niveau's, en herbruikbare services

Nefertiti Consultancy | info@nefertetesw.nl