Home
SOA Services
Java services
BI_Services
Actuele Vacatures
Over Nefertiti
Wij over onszelf
Nieuws
Referenties
Contact met ons
Sitemap
Forum
MAN WITH HEAD IN CLOUDS CAN NOT HAVE FEET ON THE GROUND, UNLESS VERY BIG MAN
OR VERY LOW CLOUDS

Wij zijn van mening dat echte business issues veelal in de Front en Mid Office processen spelen. Het zou dan zonde zijn als u voor nieuw te leveren diensten ook uw backoffice weer fors dient aan te passen. Door de in uw omgeving reeds aanwezige services eenduidig en transparant te ontsluiten via een zgn. "Enterprise Service Bus", kortweg ESB creëert u de randvoorwaarde voor korte ontwikkel cycli. U bent nu u in staat om snel de nieuw gewenste bedrijfsprocessen vorm te geven in uw IT omgeving. Van idee naar implementatie in een hoger tempo dan u gewend was. Uw bedrijfsfitheid neemt toe.

Onze specialisten gebruiken hulpmiddelen als Business Process Execution Language (BPEL) en Business Process Modelling Notation (BPMN).

Uiteraard kunnen wij u ook ondersteunen bij de technische kant van het ontsluiten van uw omgeving middels J2EE, .NET, UML en andere expertise. Qua platform keuze zijn we onafhankelijk en ondersteunen wij IBM (www.ibm.com), Oracle (www.oracle.com) en Microsoft (www.microsoft.com)

Wij laten ons graag aanspreken op onze " no nonsense"  mentaliteit als het gaat om SOA's. In onze benadering kijken we vooral naar wat haalbaar, realistisch en gewenst is voor uw organisatie. Een SOA moet u geen financiële pijn geven omdat er te hoog en te ambitieus is ingestoken. Implementeren met een duidelijke toekomstige architectuur voor ogen maar in een implementatie tempo waarin u zich niet verslikt. De SOA moet in al z'n aspecten goed in uw organisatie worden ingebed. Techniek zou daarbij de minste van uw zorgen moeten zijn. Hoe richt u het beheer in en hoe zorgt u ervoor dat uw organisatie het nieuwe goud gaat delven. Hoe voorkomt u dat uiteindelijk overblijft met een AOS ( Aggregation Of Services) die maar ten dele wordt benut. Wij laten u graag zien wat u binnen uw organisatie allemaal moet aanpakken om er een succes van te maken.  Voor een eerste verkenning op SOA zijn met name onze quickscans zeer geschikt maar ook in de verdere stappen kunnen wij u ondersteunen.

Ook de relatie met Business Intelligence (B.I.) systemen maken wij duidelijk voor u. In onze ogen vullen deze twee elkaar perfect aan. Met B.I. krijgt u beter zicht op uw bedrijfsprocessen en bent u in staat om te bepalen waar u zaken moet aanpassen of uitbreiden. De SOA stelt u in staat om vervolgens de gewenste veranderingen snel te implementeren en zo uw concurrentie een stap voor te blijven. Daarna meet u met B.I de effecten en zo is de cirkel weer rond.


Nefertiti Consultancy | info@nefertetesw.nl

Nefertiti Consultancy | info@nefertetesw.nl