Home
SOA Services
Onze SOA Services
Onze SOA filosofie
Java services
BI_Services
Actuele Vacatures
Over Nefertiti
Wij over onszelf
Nieuws
Referenties
Contact met ons
Sitemap
Forum

 

    ONZE SOA Filosofie

 

 

Nefertiti Consultancy levert diensten op het gebied van Service Oriented Architectures. SOA's stellen uw bedrijf in staat om snel en flexibel nieuwe business applicaties te implementeren.

Wij hanteren hierbij de volgende uitgangspunten:

  1. U moet met uw IT architectuur snel en flexibel kunnen inspelen op uw business uitdagingen van morgen.
  2. IT moet u ondersteunen en mag geen beperkende factor zijn
  3. Uw investeringen uit het verleden moeten zoveel als mogelijk weer te gelde worden gemaakt in uw investeringen van vandaag en morgen.

Wij zijn van mening dat echte business .....

 

Vooruit kijken zonder daarbij afbreuk te doen aan wat er in het verleden aan kennis en systemen is opgebouwd is iets waar de oude egyptenaren meesters in waren. Een sprekend voorbeeld hiervan is Nefertete.

Nefertiti (ook wel Nefertete, Nofretete) was de vrouw van Achnaton , de farao die over Egypte regeerde tijdens de 18e dynastie, van 1352 v. Chr. tot 1338 v. Chr. , en daarmee koningin tijdens de Amarna periode.

Er is veel over haar gezegd en geschreven en vooral ook gespeculeerd. De verhalen spreken elkaar op dit punt soms tegen. Een van de verhalen die de ronde doet over Nefertete is dat zij in staat is gebleken om het vereren van vele soorten goden uit te bannen. In plaats daarvan werd er een god vereerd, de zonnegod Re,  waarbij het vereren van de oude goden wel werd gerespecteerd. Volgens een andere lezing zou het aanbidden van de andere goden juist zoveel als mogelijk door haar en Achnaton zijn onderdrukt hetgeen hen veel vijanden zou hebben opgeleverd.


Wel of geen begrip voor oude goden? De geschiedschrijving zal op dit punt vermoedelijk nooit 100% eenduidig worden. Wij van Nefertiti consultancy geloven in ieder geval in respect voor uw huidige IT systemen en willen deze weer samen met u zoveel als mogelijk inzetten voor uw IT uitdagingen van morgen door de implementatie van een SOA.

 

verandering onder architectuur, net als bij de oude egyptenaren
HET PALEIS VAN NEFERTITI



Nefertiti Consultancy | info@nefertetesw.nl