Home
SOA Services
Onze SOA Services
Onze SOA filosofie
Java services
BI_Services
Actuele Vacatures
Over Nefertiti
Wij over onszelf
Nieuws
Referenties
Contact met ons
Sitemap
Forum

ESB selectie

U hebt de beslissing genomen om een SOA te implementeren. U kunt uit vele smaken kiezen. BEA AquaLogic, Tibco, IBM WebSphere, BEA, Sonic ESB, Oracle ESB, Cordys BCP etc.Wat is wijsheid? 
Wij kunnen u als onafhankelijke partij begeleiden bij het kiezen van een ESB die het best aansluit bij uw doelstellingen en minstens zo belangrijk: bij datgene wat u al aan IT systemen heeft staan. Wij zijn goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de ESB markt.

Via workshops die we samen met uw IT en business vertegenwoordigers doorlopen bepalen we met u wat in uw specifieke situatie de meest optimale keus is. U kunt daarbij ook bijvoorbeeld leverancier selectie trajecten aan ons uitbesteden. Als de keuze eenmaal gemaakt is en de ESB wordt ingevoerd kunnen wij u helpen om ervoor te zorgen dat de ESB echt service georiënteerd wordt geïmplementeerd. Waar nodig en gewenst trainen wij uw medewerkers hierin.Is uw interesse gewekt zoek dan eens contact met ons voor het maken van een afspraak.


 

SOA Architectuur en quickscan op basis van NSA methodiek

Herkent u deze situatie? Uw huidige IT architectuur is een verzameling van van alles en nog wat. Hij is in zekere zin organisch gegroeid. Daar liggen ongetwijfeld zeer plausibele historische redenen aan ten grondslag maar dat doet niets af aan de situatie. Iedere nieuwe business applicatie vereist nu vaak nog een compleet nieuwe aanpak waarbij er beperkt kan worden doorgeborduurd op reeds gedane IT investeringen. Hoe ontknoopt u dit alles en zorgt u ervoor dat de in uw omgeving aanwezige services generiek beschikbaar worden gesteld aan nieuwe business applicaties? Kortom: hoe maakt van u van spaghetti weer lasagne?

Wij schetsen via een aantal overzichtelijke stappen de voor uw organisatie ideale "doel architectuur"  . Onze "in huis" NSA methodiek is hierbij de leidraad. Op basis van de doel architectuur ontwikkelen we desgewenst ook een implementatiepad om gefaseerd deze eindsituatie te bereiken. Alle aspecten van aansluiting met uw business tot en met het dagelijkse beheer kunnen wij voor u invullen. Is uw interesse gewekt zoek dan eens contact met ons voor het maken van een afspraak.

 

ESB implementatie

U hebt de keuze voor een specifieke ESB gemaakt. U bent op zoek naar een partij die u kan helpen de ESB te implementeren binnen uw omgeving. Wij kunnen u ondersteunen met alle aspecten van het ontwerp, techniek en de overdracht naar uw beheer organisatie. Standaard ondersteunen wij de platformen van IBM, Oracle en Microsoft. Is uw interesse gewekt zoek dan eens contact met ons voor het maken van een afspraak.

 

 

 

Inhuur Individuele expertise

Wij laten u graag zien hoe en waar er voor u voordelen te behalen zijn met een SOA. Wij leveren onze diensten op projectmatige en individuele basis. Maakt u eens een afspraak met ons, dan lichten wij dit graag in een persoonlijk gesprek toe.

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor inhuur van individuele expertise op het terrein van BPEL, BPNM, SOA architectuur vraagstukken, ESB implementaties, ontkoppelen van huidige IT systemen via J2EE, .NET etc.Is uw interesse gewekt zoek dan eens contact met ons voor het maken van een afspraak.

 

 


Nefertiti Consultancy | info@nefertetesw.nl