Home
Over Nefertiti
Wij over onszelf
Nieuws
Aanbod aan services
Referenties
Vacatures
Contact
Sitemap

Wij zijn momenteel op zoek naar Java Developers

Java, CSS, HTML5, jQuery, AngularJS, Spring, Hibernate. Werk met ons mee aan uitdagende Java technologieën en projecten voor onze klanten. We zijn op zoek naar Java Developers die alles uit zichzelf willen halen. Die voorop willen lopen binnen het vakgebied. Je bent bijvoorbeeld ook in Scala en/of Akka geinteresseerd. Kortom je volgt de ontwikkelingen op de voet en wil steeds weer uitgedaagd worden. Herken jij jezelf hierin? Dan wil ons Java team graag samenwerken met een collega zoals jij!

Jouw rol als Java Developer

Als Java Developer bij Nefertiti Consultancy werk je mee aan enterprise, mobile en cloud gerelateerde projecten voor diverse en interessante opdrachtgevers. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van functionaliteit in alle lagen van applicaties en werkt met de modernste technieken, ontwikkeltools en methoden. Het niveau van de werkzaamheden is hoog. Jouw kennis en enthousiasme wordt gevraagd in het ontwerpen en bouwen van moderne en stevige webbased enterprise applicaties volgens een Agile werkwijze. Het gebruik van Scrum is veelal standaard.

Wie worden jouw collega’s?

Natuurlijk, jouw passie voor Java draagt voor een groot deel bij aan je werkplezier als Java Developer. Maar wij vinden een gezellige en inspirerende groep collega’s ook belangrijk. Jij komt terecht in een inspirerend team van Java specialisten. Samenwerken en kennis delen staan binnen het team centraal.En die kennisdeling beperkt zich niet alleen tot jullie groep. Specialisten op het gebied van DevOps, Mobile en Agile komen vaak bij jullie over de vloer. Ook gaan we jaarlijks samen naar de J-Fall.

Wij bieden u uiteraard een meer dan marktconform salaris, een representatieve lease auto en daarnaast ruime mogelijkheden om mee te delen in de winst en beloond te worden op basis van individueel vooraf overeengekomen doelstellingen. Wij leveren hier maatwerk. Geen keurslijf maar een set arbeidsvoorwaarden die bij bij jou en onze bedrijfsdoelstellingen passen. Is je interesse gewekt stuur dan je CV naar info@nefertetesw.nl of neem direct contact met ons op.

Wij zijn momenteel op zoek naar SOA ESB consultants:

U hebt een opleiding op HBO/Academisch niveau. U beschikt over minimaal 3 jaar ervaring met implementaties in J2EE en/of . NET omgevingen. Deze heeft u veelal opgedaan met EAI en BI achtige projecten. U bent bekend met ESB architecturen van grotere IT leverancier als IBM, Oracle en Microsoft. U bent als geen ander in staat om onze klanten te helpen met het ontwikkelen van een SOA blauwdruk en een realistisch migratiepad.Hierbij focust u zich met name op de technische aspecten van de implementatie

Begrippen als BPEL en BPMN hebben voor u geen geheimen meer. Waar nodig kunt u goed schakelen met onze consultants die de vertaalslag naken van de business doelstellingen naar de gewenste IT architectuur.

Wij bieden u uiteraard een meer dan marktconform salaris, een representatieve lease auto en daarnaast ruime mogelijkheden om mee te delen in de winst en beloond te worden op basis van individueel vooraf overeengekomen doelstellingen. Wij leveren hier maatwerk. Geen keurslijf maar een set arbeidsvoorwaarden die bij bij u en onze bedrijfsdoelstellingen passen.Is uw interesse gewekt stuur dan uw CV naar info@nefertetesw.nl of neem direct contact met ons op.


Nefertiti Consultancy | info@nefertetesw.nl